Waarom hosting van XLV?

Wil je iets meer weten over onze dienstverlening of twijfel je nog of ons hosting voor jou de beste keuze is? Wij overtuigen je graag. 

Al meer dan 20 jaar leveren wij, met een team van specialisten, hosting aan onze klanten. Waar veel partijen ervoor kiezen om onbeperkt shared hosting aan te bieden (waar je dus ook betaalt voor de dingen die je niet gebruikt), kiezen wij ervoor om je precies te geven wat je nodig hebt. Niet teveel, maar ook zeker niet te weinig. En dat voor een eerlijke prijs!

Voor wie is XLV?

Behoor jij tot één van de bovenstaande groepen? Test ons hosting 7 dagen gratis of neem contact op als je nog vragen hebt!

Onze 3 beloftes

Flexibele pakketten

Flexibel

Bij XLV krijg je een hosting pakket dat precies bij je project past. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. En natuurlijk kan je altijd uitbreiden.

Betrouwbare hosting

Betrouwbaar

Bij XLV laten wij je niet in de steek met hosting dat niet (meer) goed werkt. Wij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Bij XLV denken wij niet in problemen maar in oplossingen. Wij gaan tot het uiterste om je te helpen bij het hosten van je website.

Nog vragen of wil je contact opnemen met support?

Wij helpen je graag om je website zo snel mogelijk (weer) in de lucht te krijgen. 

Bel ons: 085 029 09 00
Bereikbaar op werkdagen van 12:00 tot 17:00